Carl - Philip
Magnus - Simon S - Viktor B
Naser

Bänk: Ludde, Darko, Carl-Christian, David S, Viktor H

BK S:t Jakob stod för motståndet när årets tredje träningsmatch gick av stapeln på ett fruset och snötäckt Heden. Trots de dåliga förutsättningarna inleder Fröjdens piggt och Magnus gör redan efter två minuter 1-0. Fullt av energi spelar Fröjdens bra och dominerar matchen totalt. Inte långt efter första målet kommer 2-0 efter en hörna, återigen Magnus som hittar rätt. Efter en halvtimme gör Robin 3-0 på straff. Sista kvarten av halvleken blir spelet jämnare och S.t Jakob får in 3-1 efter att en frispark nickas in.

När andra halvlek drar igång har är Fröjdens inte på tårna och det är S:t Jakob tar tag i matchen och gör 3-2, återigen från frispark. Fröjdens får mest försvara men motståndet har svårt att skapa heta målchanser. Det skapas lite egna chanser och 4-2 kanske borde kommit men istället gör S:t Jakob 3-3 med tio minuter kvar.

Svårt att dra några slutsatser med tanke på vädret men trots den sämre andra halvleken kan Fröjdens ändå ta med sig en positiv känsla från matchen. Totalt sett en ok insats där första halvlek är riktigt bra.